Trusa contine componentele necesare pentru realizarea a 16 experimente.
Subiectele tratate:
1. Caldura si temperatura
2. Spirtiera
3. Arderea
4. Termometrul si etalonarea lui
5. Dilatarea solidelor
6. Dilatarea lichidelor
7. Dilatarea gazelor
8. Caldura si temperatura
9. Caldura specifica, capacitatea calorica, echivalentul in apa
10. Echilibrul termic
11. Determinarea caldurii specifice
12. Transmiterea caldurii
13. Topirea
14. Solidificarea
15. Fierberea
16. Evaporarea
17. Condensarea vaporilor
18. Distilarea
Componente:
1. Mufe (2 buc)
2. Cleme (2 buc)
3. Suport
4. Tija
5. Pahare Berzelius 250 ml, 100 ml
6. Tub plastic
7. Dopuri de cauciuc
8. Tuburi de sticla cu dop
9. Vergele metalice si corpuri cilindrice cu carlig din materiale diferite
10. Eprubete
11. Vas conic
12. Dop cu tub de plastic
13. Spirtiera
14. Trepied
15. Sita ceramica
16. Calorimetru
17. Termometru
18. Inel si bila pentru dilatare – dispozitiv Gravesand
19. Sticla de ceas
20. Naftalina
21. Flacon cu alcool tehnic
22. Seringi
23. Sticluta cu colorant
24. Instructiuni de utilizare
25. Cutie de depozitare si transport